Par mums

SIA “DHG CONSTRUCTION” (agrāk zināms kā SIA “Daldehog Latvia”) ir pašmāju celtniecības vadības uzņēmums ar saknēm Zviedrijā un plašu portfolio Austrumeiropā.

“DHG CONSTRUCTION” pazīstams kā spēcīgs un stabils celtniecības uzņēmums – biznesa partneris, kas uzticami izpilda pasūtījumus un profesionāli veic tam uztdotos darbus.

Crane and building construction site against blue sky

Mūsu stāsts

Mātesuzņēmums darbību uzsāka 1977. gadā ar ekskluzīvu “Shell” līgumu zviedru degvielas uzpildes staciju projektu īstenošanai.

Starptautiska uzņēmējdarbība tika uzsākta deviņdesmito gadu sākumā Polijā, kam sekoja ienākšana būvniecības tirgū Latvijā un Lietuvā.

Savas darbības sākumā, izmantojot mātesuzņēmuma izstrādātos risinājumus, “Daldehog” galvenokārt specializējās degvielas uzpildes staciju celtniecībā, rekonstrukcijā, renovācijā un apkalpošanā.

Turpmākajos gados uzņēmums pamazām paplašināja savas darbības vērienu, iegūstot bagātīgu celtniecības, renovācijas un pielāgošanas darbu pieredzi visos industriālās būvniecības segmentos un radot visaptverošu piedāvājumu dažādu investīciju īstenošanai. 

Mūsu pieeja

Mēs piedāvājam visaptverošu koncepciju un uzņemamies katru tās izpildes soli. Mūsu rūpes par paveikto darbu nenoslēdzas līdz ar projektu.

Ātra projektu īstenošana un nevainojams izpildījums ir uzņēmuma spogulis, kurā savu vīziju saskatīs potenciālie klienti.

Neskatoties uz nostiprināto stāvokli tirgū, daudzajiem profesionāli izpildītajiem pasūtījumiem un plašo piedāvājumu investoriem, uzņēmums joprojām ir atvērts jauniem izaicinājumiem un nepārtraukti attīstās, lai palielinātu savas būvniecības iespējas.

IR ĪSTAIS LAIKS REDZĒT

REPUBLIKAS NAMU

SAVĀM ACĪM

Republikas nams

Republikas nams Liepājā nav tikai vieta, kur dzīvot. Tā ir iespēja aptvert jūras skaistumu, pilsētas kultūru un labo dzīvi, ko Liepāja piedāvā.

Adrese:

Republikas iela 12, Liepāja, LV-3401

Telefona nr.:

+371-26399599

E-pasts:

info@republikasnams.lv

Sazinies ar mākleri

Agnese Freimane

Pārdošanas speciāliste

Nosūti ziņu